• 01. Prezentare Firma Web Design-ul este o arta care trebuie sa multumeasca vizitatorii si sa-i invite la actiune.
  • 02. WordPress realizat perfect pentru orice fel de blog sau o prezentare simpla si clara a afacerii personale.
  • 03. Magazin Online Un design curat, atragator este cel mai important lucru ce trebuie sa-l aiba un site de comert electronic.
  • 04. Business Catalog destinat clientilor care doresc un website atractiv, deosebit, cu multa grafica si elemente dinamice.
  • 05. Flash Actionscript este un mediu foarte puternic si flexibil care are impact asupra mintii telespectatorilor.

Oferta Web Design profesional prezentare generala

prezentare firmaPrezentare Firma Online Web Design

SEOWEB SECO considera ca Web Design-ul este o arta care trebuie sa multumeasca vizitatorii site-ului si sa-i determine sa faca vizite repetate. Un design uluitor si frapant va fi unic printre miile de site-uri similare, va impresiona si va genera vizite repetate.
Primul si cel mai important factor, ceea ce face un website sa fie bun este definirea scopului pentru care decidem crearea lui. Este cu siguranta necesar sa avem o imagine foarte clara cu privire la scopul existentei site-ului. Crearea machetei generale si a culorilor ce vor fi utilizate joaca un rol vital. Desi este adevarat ca frumusetea este in ochii celui care priveste, trebuiesc luate unele masuri de baza, pentru a face site-ul atragator. Prezentare Firma

Web Design Wordpresswordpress

Oferim clientilor nostri cu un design de inalta calitate, functionalitate mare si o instalare simpla a template-ului WordPress, realizate perfect pentru orice fel de blog online sau o prezentare simpla si clara a afacerii personale.
Posibilitatea alegerii de template-uri si personalizarea lor.

WordPress

magazin onlinePreturi Magazin Online

Client vs Comenzi Admin.
Clientii pot vizualiza istoricul si statusul comenzilor care sunt notificate în mod automat prin e-mail atunci când este nevoie de completari si / sau modificari ale starii comenzii.
Clientii pot schimba parola contului lor, pot modifica adresa de e-mail si preferintele abonament newsletter si pot actualiza lista de notificari produse.
Cosul de cumparaturi
Cosul pentru oaspeti si cosul de cumparaturi permanente pentru clienti.
Continutul este vizibil în orice moment de catre client si poate fi actualizat rapid si usor.
 Magazin Online

business catalogWeb Design Business Catalog

Pe scurt, o constructie site, poate contine urmatoarele functii:
Afisare flux - Articole asociate - Sectiuni / Categorii - Autentificare
Sondaj - Banner - Statistici - Cine este online - Ultima ora
Continut arhivat - Ultimele stiri - Continutul cel mai citit
Cautare Personalizata - Flux articole - HTML personalizat - Imagine aleatoare.
Potrivit pentru prezentare produse sub forma unui catalog online.
 Business Catalog


flash actionscriptFlash Actionscript

Flash Web Design este un mediu foarte puternic si flexibil care are impact asupra mintii telespectatorilor. Crearea de produse de calitate superioara, care variaza de la simple prezentari Flash Animate , Bannere si pagini Intro pana la servicii complete de web design si crearea de site-uri. Dezvoltam, site-uri profesionale in flash, utilizate , in general, pentru introducerea in pagina de start a demo-urilor on-line, prezentarea flash a problemelor de natura tehnica complicate. Adaugarea de caracteristici flash site-ului dvs. il va face cu siguranta mai atractiv si unic.
  Flash Actionscript